Gond van a regisztrációval! Jelezzétek felé: pepea.blateco@gmail.com A felhasználónevetek 24 órán belül aktiválásra kerül.

 • zold ijasz 22 HD
  Zöld Ijász #22
 • legsotetebb ejszaka 02 HD
  Legsötétebb Éjszaka #2
 • szuperisten 03 HD
  Szuperisten #3
 • fold 2 08 HD
  Föld 2 #8
 • szuperisten 02 HD
  Szuperisten #2
 • ragadozo madarak 09 HD
  Ragadozó Madarak #9
 • batwing 04 HD
  Batwing #4
 • macskano 04 HD
  Macskanő v3 #4


Az első sárkány

Írta: Ben , . Kategória: Zöld Ijász

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (7 szavazat)

zold ijasz 22 cikk

Oliver és csapata Európa felé veszi az irányt, hogy megtalálják a Mágus által említett sárkányok egyikét. Viszont, ahogy már megszokhattuk, semmi sem megy zökkenőmentesen, most épp Vertigo Gróf az, aki megpróbálja útjukat állni.

Kellemes olvasgatást kívánunk: SilSur, Blake és Ben.

A holtak felemelkedése

Írta: Pepea , . Kategória: Legsötétebb Éjszaka

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (7 szavazat)

legsotetebb ejszaka 02 HD cikkA nyuszi meghozta nektek a Legsötétebb Éjszaka második részét, melyben Halnek és Barrynek szembe kell nézniük egykori barátjukkal és a Liga korábbi tagjával, a Marsbéli Fejvadásszal. De nem ők az egyetlenek, akiknek gondjaik akadnak a holtakkal.
Fogadjátok sok szeretettel Pepea, SilSur, Blake és Ben munkáját.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a BLATECO oldala.

Az istenek összecsapnak...

Írta: Pepea , . Kategória: Szuperisten

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (6 szavazat)

Az Istened köztünk jár. Az imádkozni már felesleges, kivéve a gyors halálért. A Fekete Nyár és a Nem hős alkotójától érkezik a legőrültebb, legmocskosabb, leglélektelenebb bűnügyi szuperhősképregény! Szuperisten harmadik rész: a klasszikus hidegháborús versengés újra él, ahogy az első nukleáris istenek összecsapnak! A ring egyik felében az amerikai Jerry Carney, a másokban pedig a szovjet Oroszország Novaya Goraja. A járulékos veszteséges másik felmúlják az elképzelhetőt, és ők még csak nem is a legerősebb szuperistenek. Így néznek ki egy szuper humán fegyverkezési verseny. Így nézne ki, ha repülő emberekhez könyörögnénk, hogy mentsenek meg minket.  

Magyar alkotó: Pepea és Anominus.
Kellemes félelmetesi olvasást kívánunk!

Figyelem! 18 éven felülieknek szóló tartalom.

Steppenwolf visszatér...

Írta: Pepea , . Kategória: Föld 2

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (6 szavazat)

Sziasztok!fold 2 08 HD cikk
Steppenwolf, a földönkívüli háborús bűnös visszatér! Öt éve vezette Apokolips seregeit a Föld ellen. De mi történt vele azóta? És mi Föld 2 utolsó amazonjának a sötét titka?
Magyar honosítók: Pepea és Roger.

Az istenek harca...

Írta: Pepea , . Kategória: Szuperisten

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (7 szavazat)

szuperisten 02 HD cikkÉs itt jönnek a repülő emberek, hogy megmentsenek. Máris kezdhetsz sikítani. Az AUTHORITY (Fennhatóság) és a PLANETARY alkotójától érkezik a legőrültebb, legmocskosabb, leglélektelenebb bűnügyi szuperhősképregény. Szuperisten 2. rész: délkelet Ázsia lángokban áll: egy mesterséges angyal, aminek az agya egy hibásan működő rádió istenhez elszabadult, valami elképzelhetetlen történik Kínában, Amerikában egy földalatti kisvárosban próbálják visszahozni (nem sok sikerrel) a saját szuperhőseiket, nukleáris tél borítja a világot… és lehet ennél még rosszabb is. Így néznek ki egy szuper humán fegyverkezési verseny. Így nézne ki, ha repülő emberekhez könyörögnénk, hogy mentsenek meg minket.  
Magyar alkotó: Pepea és Anominus.
Kellemes félelmetesi olvasást kívánunk!

Figyelem! 18 éven felülieknek szóló tartalom.

A baglyok Éjszakája melléktörténete...

Írta: Pepea , . Kategória: Ragadozó Madarak

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (6 szavazat)

ragadozo madarak 09 HD cikkFekete Kanári, Batgirl, Katana és Méregcsók az életüket kockáztatva küzdenek meg Karommal és a Baglyok Bíróságával Gotham Cityben. És ha ez még nem lenne elég, egy titokra is fény derül Fekete Kanári férjéről, Kurt Lance-ről.
Magyar készítő: Pepea és Roger, jó olvasást! :-)